Horoskop for Jomfru

23. aug - 22. sep

Månedshoroskop, januar 2022

Når det nye år gryer, flytter planeten for ekspansion og held, Jupiter, ind i dit modsatte tegn Fiskene. Det er muligt, at et forhold fra sidste sommer kommer op igen på dette tidspunkt. De første par måneder af 2022 er præget af engagement i enkeltpersoner og grupper, som har en stor drøm, som de håber at realisere. Du møder idealister, musikere, kunstnere, spirituelle søgende – eller mennesker, der drømmer om at være det.

Der er også stort fokus på udviklingen på arbejdspladsen. Du gennemgår en periode med omstrukturering på arbejdet, hvilket er noget, der i høj grad påvirker de mennesker, du arbejder sammen med, som oplever deres daglige rytmer forstyrret. Du vil meget gerne vise solidaritet og engagement, men det er højst sandsynligt, at uforudsete udviklinger tvinger dig til at sætte planer i bero i midten af januar. Du har brug for en ændring af planen, og det kan involvere at bryde nogle regler.

Du kan blive tilgivet for at tro, at du er tilbage, hvor du startede ved udgangen af denne måned, fordi der er uafsluttede forretninger, der kommer til at absorbere tid og energi. Dette kan for eksempel være forbundet med et barn eller en kreativ kollega, der er i krise. Du bliver nødt til at håndtere, hvad end dette er, før du kan gøre fremskridt.

Dagens Horoskop