Horoskop for Krebs

21. jun - 21. jul

Månedshoroskop, maj 2023

Fuldmånen den 5.-6. maj fremhæver fokus på forandring og på at opsøge alliancer med grupper af mennesker, der deler din egen utraditionelle overbevisning. Det er en tid med intimitet, hvor du mødes med mennesker, der står dit hjerte tæt på. Forbindelser fra fortiden dukker op igen, og perioden omkring midten af maj er fremragende til at genskabe forbindelsen med partnere eller mentorer, som måske deler dine egne spirituelle interesser.

På tidspunktet for nymånen den 19.-20. maj er der en masse vigtige ændringer, der finder sted. Dette kan hænge sammen med, at indflydelsesrige mennesker præger den sociale eller politiske sfære med ekstremt stærke ideer og værdier, som de er ivrige efter at påtvinge andre. Du vil gerne styre uden om alt, der lugter af ekstremisme, og du er ganske tilfreds med at holde lav profil og komme videre med dit eget privatliv. Isolation er at foretrække frem for et giftigt socialt miljø.

I løbet af maj måned vil Venus være i dit tegn, og dette kan repræsentere en blød og kærlig person, der kommer ind i dit liv. Denne indflydelse har en åndelig komponent og vækker en følelse af identifikation med dem, der lider, og en tilsvarende medfølelse. Samtidig forlader Mars dit tegn, hvilket fjerner en faktor, der kan have bidraget til en hel del følelsesmæssig turbulens i løbet af den sidste måneds tid.

Dagens Horoskop