Horoskop for Løve

22. jul - 22. aug

Månedshoroskop, juli 2021

Juli ser lovende, interessant og spændende ud, ikke mindst på grund af de to himmelske elskere, Venus og Mars, som er sammen i dit tegn, hvilket er noget som kun sker hvert ottende år. Det er en paradoksal situation, fordi en del af dig ønsker at holde dig for dig selv og nyde ensomheden, men andre mennesker – ikke mindst familien – ønsker at fejre livet og kærligheden.

Det er en god måned for romantikken og du vil opdage, at selv om folk ikke har noget imod at have det sjovt, så har de måske noget mere seriøse intentioner. Så der er en underlig blanding af mangel på bekymring og uafhængighed – ingen ønsker at eje nogen – og der er et ønske om forpligtelse.

Dine relationer er især i højsæde på dette tidspunkt hvor der er fuldmåne den 24., hvor Solen er i Løven og Månen i dit modsatte tegn, Vandbæreren. Dette indikerer en tid, hvor dine relationer ses i et mere praktisk lys og hvor de enten involverer forpligtelser eller ikke. Partnere har på det tidspunkt en stærk karakter og motiveres af humanitære værdier. For den enlige Løve kunne det være en periode med omstruktureringer og muligheden for at eksperimentere med alternative karrierevalg. Det er en god ide at diskutere muligheder med vennerne.

Dagens Horoskop