Horoskop for Løve

22. jul - 22. aug

Månedshoroskop, maj 2023

Når maj måned begynder, er der et intenst fokus på kommunikation og budskaber, og i denne tid kan der komme nyheder til dig, som efterfølgende påvirker de valg, du træffer i dit professionelle liv. Fuldmånen den 6. fremhæver en trang til eksperimentering og forandring, som kan påvirke både familie og karriere, og den efterfølgende periode er vigtig for diskussioner med partnere og kolleger om alternative metoder og handlinger.

På tidspunktet for nymånen omkring den 20. maj begynder der at ske store ændringer. Et sjældent sammenstød, der involverer Mars, Jupiter og Pluto, skaber en nødtilstand, hvor du mobiliserer din udøvende magt til at navigere i store forandringer, som ser ud til at påvirke forskellige følsomme områder i dit liv. Det er på dette tidspunkt, at Mars går ind i dit tegn Løven, og dette er en slags triggermekanisme, som får dig til at hævde din vilje og skabe resultater.

Det er dog en vanskelig periode, fordi din situationsfornemmelse kan ligge på et meget lille sted. Du få ikke meget ud af at damptromle oppositionen. Det, der skal undgås, er ideologisk ekstremisme og endeløs diskussion af principper, som man ikke kan nå til enighed om. Du ønsker ikke, at dit liv skal være en kampplads. Der skal være en erkendelse af, at nogle ting har ændret sig for altid. Men måske skal du være tophund nu.

Dagens Horoskop