Horoskop for Stenbuk

21. dec - 19. jan

Månedshoroskop, september 2022

September er præget af et fortsat fokus på at skabe stabilitet og konsolidere økonomien, særligt i dit arbejde med teams. Nye dynamiske kolleger er i stand til at udvide forbindelser, og uanset om du er på et kontor eller arbejder hjemmefra, summer kommunikationslinjerne.

I begyndelsen af ??september er der udviklinger, som vil ende med at blive langt mere komplekse end oprindeligt planlagt. Du kan få et hint om dette ved fuldmånen den 10. september, hvilket fremhæver den slags misforståelser, der opstår i på kommunikationensfeltet. Selvom dette kan være en spændende tid for udvikling med partnere, er det også en tid, hvor kolleger kan løbe ind i forræderisk farvand og ende med at blive distraheret af pedantiske uenigheder. Generelt i de næste seks måneder bliver du nødt til at overvåge kolleger ekstremt tæt, så de ikke afviger fra stien. Hvis du holder stram kontrol, kan du opnå store ting.

Den 25. september kan en nymåne, der falder i området af dit solar horoskop forbundet med karriere, bringe inspirerende udvidelsesmuligheder, der kan påvirke relationer, hjemmet og frem for alt det professionelle samarbejde. Det er et godt tidspunkt at starte et forretningspartnerskab for eksempel.

Dagens Horoskop