Horoskop for Tyr

20. apr - 20. maj

Månedshoroskop, juli 2020

Starten af juli er et vendepunkt for dig, hvor du har lidt succes med nye ideer omkring, hvordan du kan løse ustabiliteten i din økonomiske situation. Grundlæggende er du dog nødt til at tage et længere kig på, hvordan du kan pleje dine resurser, hvor så meget er uløst i forbindelse med professionelle muligheder. Det der så lovende ud for et par måneder siden, synes uopnåeligt nu, men når året går mod enden, vil helt nye muligheder præsentere sig selv, som har en langsigtet positiv effekt på din karriere.

Juli er en interessant tid for relationer, som for en enlige Tyr kan synes fristende nære. For nogle kan det være en tid, hvor en potentiel partner er udenfor din rækkevidde, selv om kommunikationen er intens og spændende. Kærlighed kan være ulykkelig, men kærlighedens poesi er allestedsnærværende. Det giver minder om en tid i maj, hvor en person syntes indenfor rækkevidde, og så alligevel ikke. Det som smutter gennem dine fingre nu, vil komme tilbage i slutningen af september.

I mellemtiden er der stærkt fokus på intellektuel underholdning, uddannelse og mental udstrækning. Hvis der er en videreuddannelse som ikke blev færdig, så er det tid til at koncentrere sig om at gøre det færdigt. At have med rigide intellektuelle autoriteter at gøre kan være temaet, hvilket du har måttet slås med i en hel del måneder.

Dagens Horoskop