Horoskop for Tyr

20. apr - 20. maj

Månedshoroskop, maj 2021

Kort inden nymånen den 11. maj bevæger din tegnhersker, Venus, sig ud af Tyren og ind i Tvillingerne. Dette svarer til en følelse af, at du er ved at forlade din komfort sone. Der vil være et nyt fokus på penge og resurser og der starter en udmærket periode for netværking og gennem alle dine forbindelser, til at lave penge. Der er en solid tid for økonomisk vækst i løbet af maj måned.

Nymånen falder i dit tegn og sætter stærkt fokus på de forandringer der sker i dit liv i år, som skaber en vis ubalance mellem professionelle krav og din personlige livsstil. Professionelt er dit fokus på at involvere dig i grupper, måske på en national eller international scene, og på at passe ind i en konsensual ledelsesstil. Personligt kunne du godt ønske dig, at du var mere uafhængig og at du kunne fokusere på dine egne behov, frem for gruppens.

Hen imod slutningen af måneden sker der store forandringer på den sociale scene, som kan have økonomiske følger. Der er en altruistisk ånd som involverer store grupper og du er måske nødt til at overveje hvor meget du burde give til andre, og hvor meget du burde modtage. Du kan forvente mange diskussioner, hvor ikke alle er lige realistiske.

Dagens Horoskop